Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Megszűnt az ügyfélszolgálat

Rózsafánk sütő készlet 3+2 darabos

Ár:
8.027 Ft (6.320 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SK950604kg33
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Rózsafánk készítő:

1.osztályú termék.

Anyaga: élelmiszer-ipari alumínium öntvény, acél tartó rudak, műanyag nyél.
Rózsafánk formázok darabszáma: 3
Tartó rudak darabszáma: 2 , a fejeket könnyedén lehet cserélni,menettel vannak ellátva ,így stabilan felhelyezhetőek.
Tartó rúd hossza: - 27.5 cm  
Sütőfej mérete: átmérője: 6.5 cm
                       magasság:  0.5 cm                      

Hópehely méretei: átmérője : 6cm

                               magassága: 1cm

Virágforma méretei: átmérője: 7cm

                                 magassága: 1cm
                                 
Nyers-tojás szétválasztó méretei:  hosszúság: 19 cm

                                                       átmérője: 6.7cm
                                               

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.090 Ft
Menny.:db

Leírás

Rózsafánk készítő:

1.osztályú termék.

Anyaga: élelmiszer-ipari alumínium öntvény, acél tartó rudak, műanyag nyél.
Rózsafánk formázok darabszáma: 3
Tartó rudak darabszáma: 2 , a fejeket könnyedén lehet cserélni,menettel vannak ellátva ,így stabilan felhelyezhetőek.
Tartó rúd hossza: - 27.5 cm  
Sütőfej mérete: átmérője: 6.5 cm
                       magasság:  0.5 cm                      

Hópehely méretei: átmérője : 6cm

                               magassága: 1cm

Virágforma méretei: átmérője: 7cm

                                 magassága: 1cm
                                 
Nyers-tojás szétválasztó méretei:  hosszúság: 19 cm

                                                       átmérője: 6.7cm

Hozzávalók / kb. 20 adagra

500 ml tej

5 egész tojás

3 ek cukor

1 csipet só 

1 késhegynyi szódabikarbóna

liszt

napraforgó olaj és egy evőkanál zsír a sütéshez

Tetejére porcukor

Hasznos tudnivalók:

Sűrűbb tészta esetén puhább, hígabb tésztánál ropogósabb lesz a sütemény. Az olajból kiszedve kéztörlő papírra rakjuk, hogy a felesleges olajat/zsírt felszívja a süteményről! A sütés közben elhasználódott olajat  pótolni kell.

Elkészítése:

A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet és annyi lisztet, hogy a palacsintatészta sűrűségű  masszát kapjunk, plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzá adhatjuk! ( ha nem sikerült csomómentesre kevernünk, akkor szűrőn átszűrjük ) 

Egy lábasba fél liter olajat és egy evőkanál zsírt beleteszünk, átmelegítjük, a rózsafánk sütőformát belehelyezzük. Amikor már minden felforrósodott akkor a forró sütőformát a tésztába mártjuk! Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-ert hagyjunk szabadon a tetején, majd a forró olajba helyezzük vissza. Hirtelen átsül körülbelül 30 másodperc. Közben kicsit megrázogatjuk, majd az olajat lecsöpögtetjük róla és egy villa segítségével lehúzva tálcára helyezzük. Amikor az összes rózsafánk kisült, porcukorral gazdagon megszórva tálaljuk!

Jó étvágyat kívánunk! 

Leírás és Paraméterek

Rózsafánk készítő:

1.osztályú termék.

Anyaga: élelmiszer-ipari alumínium öntvény, acél tartó rudak, műanyag nyél.
Rózsafánk formázok darabszáma: 3
Tartó rudak darabszáma: 2 , a fejeket könnyedén lehet cserélni,menettel vannak ellátva ,így stabilan felhelyezhetőek.
Tartó rúd hossza: - 27.5 cm  
Sütőfej mérete: átmérője: 6.5 cm
                       magasság:  0.5 cm                      

Hópehely méretei: átmérője : 6cm

                               magassága: 1cm

Virágforma méretei: átmérője: 7cm

                                 magassága: 1cm
                                 
Nyers-tojás szétválasztó méretei:  hosszúság: 19 cm

                                                       átmérője: 6.7cm

Hozzávalók / kb. 20 adagra

500 ml tej

5 egész tojás

3 ek cukor

1 csipet só 

1 késhegynyi szódabikarbóna

liszt

napraforgó olaj és egy evőkanál zsír a sütéshez

Tetejére porcukor

Hasznos tudnivalók:

Sűrűbb tészta esetén puhább, hígabb tésztánál ropogósabb lesz a sütemény. Az olajból kiszedve kéztörlő papírra rakjuk, hogy a felesleges olajat/zsírt felszívja a süteményről! A sütés közben elhasználódott olajat  pótolni kell.

Elkészítése:

A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet és annyi lisztet, hogy a palacsintatészta sűrűségű  masszát kapjunk, plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzá adhatjuk! ( ha nem sikerült csomómentesre kevernünk, akkor szűrőn átszűrjük ) 

Egy lábasba fél liter olajat és egy evőkanál zsírt beleteszünk, átmelegítjük, a rózsafánk sütőformát belehelyezzük. Amikor már minden felforrósodott akkor a forró sütőformát a tésztába mártjuk! Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-ert hagyjunk szabadon a tetején, majd a forró olajba helyezzük vissza. Hirtelen átsül körülbelül 30 másodperc. Közben kicsit megrázogatjuk, majd az olajat lecsöpögtetjük róla és egy villa segítségével lehúzva tálcára helyezzük. Amikor az összes rózsafánk kisült, porcukorral gazdagon megszórva tálaljuk!

Jó étvágyat kívánunk! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek