Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36-70-546-6632

Passzírozók

Itt a paradicsom szezon!

Vágjon bele a paradicsomfőzésbe!

A befektetett munka megtérül, nincs is jobb egy házilag elkészített paradicsom készítménynél! A befőzés elengedhetetlen konyhai kiegészítő eszköze a paradicsom passzírozó.

A paradicsom passzírozás két módon történhet. Préselje ki nyersen a levet a feldarabolt paradicsomból és utána főzze meg, vagy a felvágott paradicsomot kezdje el melegíteni és forrón passzírozza át, majd főzze a levét.

A száraz dunszt lényege, hogy forrón kell az üvegbe beletölteni a paradicsomot. Az üvegek, amikbe eltesszük a zöldségeket, fontos, hogy tiszták és csíramentesek legyen. Az üvegeket jól zárjuk le, hogy levegő ne jusson be, akár meg is lehet fordítani. Dunsztoljuk be az üvegeket, azaz tegyünk pokrócot az üvegekre, amíg ki nem hűlnek.

Sokféle paradicsom passzírozó közül válogathatunk, műanyag és fém változatok is vannak, különböző méretekben és formákban kaphatóak ezek a konyhai kiegészítők. Válasszon paradicsom passzírozóink közül, és indulhat is a befőzés! Tájékozódjon weboldalunkon, termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel pedig bátran keresse fel munkatársainkat!

Rendezés:
Nézet:
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek