Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36-70-546-6632

Fa termékek

A fa természetes és örök

A legtöbb ember különös vonzalmat érez a természet és a természetes anyagok iránt. Az egyik naturális alapanyagunk a fa.
A mai rohanó világban elveszítettük a természettel való kapcsolatot, így nem csoda hát, hogy minden létező módon szeretnénk a természethez kapcsolódni, vagy körülvenni magunkat természetes anyagokkal.
A fa konyhai eszközök elengedhetetlenek a mindennapi konyhai tevékenységek során.
Miért szeretjük ezt az alapanyagot?
Nem csak mert vonzódunk a természeteshez, hanem mert a fából készült termékek nem vezetik a hőt. Lábos füle, palacsinta forgató lapát nyele, serpenyők fogója csakúgy készül belőle, mint fakanál, vágódeszka. Nagy előnye minden faeszköznek, hogy könnyű.
Egyik fa alkotás szebb mint a másik, nagyon igényesen készített kézműves alkotások. De hogy ilyen szép is maradjon a használat ellenére, az egy kis odafigyelést igényel.
A fa kezelése könnyedén megoldható. Egyszerűen egy darab rongyra vagy szivacsra öntünk az olajból, és alaposa áttöröljük vele a faanyagot kívül-belül. Utána hagyjuk a levegőn megszáradni.
Fatálaknál növelhetjük a tál esztétikai élettartamát, ha okosan bánunk a tálalással. Legnagyobb probléma, hogy nem csak az olajat szívja be a fa, hanem a zsírt is. A különböző fűszeres szaftok, a lecsöpögő zsiradék véglegesen elszínezi a fát. Néhány egyszerű trükkel ez megakadályozható.
Egyszerű és elegáns megoldás, ha a hétköznapi fólia helyett saláta- vagy káposztalevelet teszünk. Ez esztétikailag mutatós, díszíti a tálat, és nem utolsó sorban vízhatlan felületet képez.
Kis odafigyeléssel és az apró szabályok betartásával a tálak akár évtizedekig szépek maradhatnak.  A fa konyhai eszközök elengedhetetlenek a mindennapi konyhai tevékenységek során. Sok minden készíthető fából, így például kanalak, tálak, tányérok, vágódeszka vagy nyújtófa. A fa konyhai eszközök jól ellenállnak a különféle külső hatásoknak, és sokáig a konyha hasznos kellékei maradnak. Nálunk, a hagyományos fa konyhai eszközök mellett megtalál olyan fából készült darabokat is, melyeket máshol elsősorban műanyagból vagy szilikonból kínálnak. Széles konyhai eszköz kínálatunkban mindent megtalál, amire szüksége lehet a gyors és kényelmes konyhai tevékenységekhez. Nézzen szét ajánlataink között, és válassza a minőségi konyhai eszközöket otthonába vagy ajándékba! 

Fa termékek
A fa termékeket, nem szabad áztatani, mosogatógépben nem szabad mosni! A fa termékek tisztításást semleges folyékony mosogatószerrel, vagy a régi szokásoknak megfelelően sóval javasoljuk. A fa egy természetes anyag, ezért előfordulhat, hogy az oldalon található fa termékek színe, erezete eltérő lehet az oldalon látott képekétől. A fában lévő görcs nem minőségi hiba, hanem az alapanyag természetességi jellemzője.
 

Rendezés:
Nézet:
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek