Cserépedények és káposztafőzők – Egészséges főzés hagyományosan
Fedezd fel hagyományos kézműves technológiával készült cserépedényeink és káposztafőzőink világát! Kínálatunkban található natúr és mázas agyagedények egyaránt ideálisak a magyaros konyha kedvelőinek, akik értékelik a természetes, zsiradékmentes sütés-főzés élményét. A porózus agyagból készült edények egyenletesen adják le a hőt, így az ételek saját levükben párolódnak, megőrizve ízüket, állagukat és tápértéküket.
A sütőben és szabad tűzön is használható edények között megtalálhatók a kisebb, 3-4 literes tálak és a nagyobb, akár 6,5 literes káposztafőző fazekak is. Használat előtt beáztatva, majd fokozatosan felmelegítve hosszú élettartamot és repedésmentes sütést biztosítanak. Kiváló választás Márton-napi libasülthöz, töltött káposztához, vagy bármilyen egytálételhez, amit igazán ízesre szeretnél elkészíteni.
Legyen szó hétköznapi főzésről vagy ünnepi fogásról, ezek az agyag cserépedények új dimenziót nyitnak a konyhai élményekben.