FEHÉR BELÜLMÁZAS AGYAGEDÉNY 4 LITER
Cikkszám: | ITA15711 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
4 literes, natúr külsejű, belül fehér mázas agyagedény – ideális sütőedény egyenletes hőeloszláshoz és tiszta, természetes ízekhez. |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
|
Leírás
A 4 literes fehér belülmázas agyagedény kiváló választás azok számára, akik szeretnék ötvözni a hagyományos cserépedényes főzés előnyeit a könnyebb tisztíthatósággal és higiénikus belső felülettel. A kívül natúr, belül fehér mázas felület megőrzi az agyag pórusainak hőtartó képességét, ugyanakkor megakadályozza, hogy az étel beivódjon a falakba – így a tisztítása is egyszerűbb.
Használata során az edényt minden alkalommal be kell áztatni hideg vízbe, hogy az agyag pórusai megteljenek vízzel, így a sütés során keletkező gőz segíti a lassú, egyenletes párolást. Ideális sült húsokhoz, rakott zöldségekhez, káposztás vagy egytálételekhez.
A fokozatos felmelegítés kulcsfontosságú – mindig hideg sütőbe helyezzük, majd fokozatosan emeljük a hőmérsékletet. A forró edényt hűtésnél ne tegyük hideg felületre!
Miért jó választás?
- Belseje mázas, így könnyebben tisztítható
- Természetes anyagból készült, egészséges sütést biztosít
- Kiváló hőtartás és gőzmegtartás
- Ízes, szaftos, zsiradékmentes ételek készíthetők benne
- Elegáns, rusztikus megjelenés, ideális ajándék is
Kinek ajánljuk?
- Egészségtudatos vásárlóknak
- Hagyományos magyar konyhát kedvelőknek
- Akik természetes anyagból készült edényt keresnek
- Azoknak, akik szeretnének könnyen tisztítható, de mégis agyagból készült edényt
Leírás és Paraméterek
A 4 literes fehér belülmázas agyagedény kiváló választás azok számára, akik szeretnék ötvözni a hagyományos cserépedényes főzés előnyeit a könnyebb tisztíthatósággal és higiénikus belső felülettel. A kívül natúr, belül fehér mázas felület megőrzi az agyag pórusainak hőtartó képességét, ugyanakkor megakadályozza, hogy az étel beivódjon a falakba – így a tisztítása is egyszerűbb.
Használata során az edényt minden alkalommal be kell áztatni hideg vízbe, hogy az agyag pórusai megteljenek vízzel, így a sütés során keletkező gőz segíti a lassú, egyenletes párolást. Ideális sült húsokhoz, rakott zöldségekhez, káposztás vagy egytálételekhez.
A fokozatos felmelegítés kulcsfontosságú – mindig hideg sütőbe helyezzük, majd fokozatosan emeljük a hőmérsékletet. A forró edényt hűtésnél ne tegyük hideg felületre!
Miért jó választás?
- Belseje mázas, így könnyebben tisztítható
- Természetes anyagból készült, egészséges sütést biztosít
- Kiváló hőtartás és gőzmegtartás
- Ízes, szaftos, zsiradékmentes ételek készíthetők benne
- Elegáns, rusztikus megjelenés, ideális ajándék is
Kinek ajánljuk?
- Egészségtudatos vásárlóknak
- Hagyományos magyar konyhát kedvelőknek
- Akik természetes anyagból készült edényt keresnek
- Azoknak, akik szeretnének könnyen tisztítható, de mégis agyagból készült edényt
Paraméterek | |
Űrtartalom | 4 liter |
Súly | 3,2 kg |
Anyag | Natúr agyag |
Bevonat | Belső mázas (fehér) |
Szín | Natúr kívül, fehér belül |
Átmérő | 24 cm |
Szélesség füllel | 31,5 cm |
Magasság fedő nélkül | 11 cm |
Magasság fedővel | 18 cm |
Sütőben használható | Igen |
Indukciós főzőlapra alkalmas | Nem |
Főzőlapra alkalmas | Nem |