Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36-70-546-6632

Öntöttvas hússütő tárcsa 60cm

Ár:
22.200 Ft
19.999 Ft (15.747 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.201 Ft
Kedvezmény: 10%
Cikkszám: CENT-2
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.100 Ft
Menny.:db

Leírás

Anyaga: vas öntvény
Mérete: 60 cm átmérőjű, 32 cm magas
Súlya: 13 kg
Használható: szabad tűzön
Tisztítása: Minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében
Használata: első használat előtt távolítsa el a rozsdásodást gátló védőviaszt (kiégetéssel). Ehhez a tárcsát forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, törölje szárazra. Ezután kenje ki zsírral vagy szalonnával és alaposan hevítse fel.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

 

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Leírás és Paraméterek

Anyaga: vas öntvény
Mérete: 60 cm átmérőjű, 32 cm magas
Súlya: 13 kg
Használható: szabad tűzön
Tisztítása: Minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében
Használata: első használat előtt távolítsa el a rozsdásodást gátló védőviaszt (kiégetéssel). Ehhez a tárcsát forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, törölje szárazra. Ezután kenje ki zsírral vagy szalonnával és alaposan hevítse fel.

Mit és hogyan?

Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

 

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek