AKASZTHATÓ VAS HÚSSÜTŐ TÁRCSA 50 CM
Cikkszám: | 160943 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
1.osztályú Magyar termék. 50cm átmérőjű vas hús sütő tárcsa. Akasztó hossza: 32.5cm Lapvastagság: 3mm. Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel: Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát, áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral. Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon. Mit és hogyan? Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen. - Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk! |
|
|
Leírás
1.osztályú Magyar termék.
50cm átmérőjű vas hús sütő tárcsa.
Akasztó hossza: 32.5cm
Lapvastagság: 3mm.
Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:
Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát, áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J
Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral.
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon J
Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.
Mit és hogyan?
Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.
- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!
Leírás és Paraméterek
1.osztályú Magyar termék.
50cm átmérőjű vas hús sütő tárcsa.
Akasztó hossza: 32.5cm
Lapvastagság: 3mm.
Személyes tapasztalat az első használat előtt, és miután végeztünk a sütéssel:
Nálunk az a megoldás vált be, hogy sütés előtt kiégetjük a tárcsát, áttöröljük egy ronggyal, lekenjük zsírral vagy olajjal, és már mehetnek is rá a finomságok J
Sütés után jó alaposan kitöröljük a hús sütő tárcsát, és vékonyan lekenjük zsírral.
Valaki pedig a homokkal átsúrolásra esküszik, és utána keni be zsírral, hogy ne rozsdálljon J
Ezután a tetejére papír kerül, hogy ne porosodjon.
Mit és hogyan?
Tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.
- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!