Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36-70-546-6632

Disznóvágás

A disznóvágás három alapvető kelléke a disznó és a kés és a feldolgozó szakosztály. Ezek nélkül biztosan nem megy, de sokan nem is gondolnák, mennyire eszközigényes tevékenység ez. Kellemetlen, ha a helyszínen derül ki, hogy kevés a lábas, vagy nem vitt senki fakanalat, ezért most összegezzük, mi minden kell egy sikeres torhoz.

Edényre már a művelet kezdetén szükség van, hiszen  külön edényekben kell tárolni a húsféléket.  Célszerű nem keverni ezeket.

Hogy elkészülhessen a friss hurka, előállításához szükség van húsdarálóra. Ha valaki nem ragaszkodik a falusi romantikához, a kézzel tekerős változat helyett elektromos darálót is beszerezhet, amellyel sokkal gyorsabb és hatékonyabb a munka. Ha a társaságnak kedve támad egy jó bográcsos ételt készíteni a friss hozzávalókból, akkor zománcozott bográcsot is feltétlenül rendeljenek. Vannak speciális kialakítású termékek, ilyen például az üst, zsírosbödön és az abáló kosár. Ha Ön sem szeretne feleslegesen sokat bajlódni egy életlen bárddal, akkor válassza ki nálunk a disznóvágáshoz szükséges konyhai eszközeit!

Rendezés:
Nézet:
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek