ROZSDAMENTES LÁBAS+FEDŐ 22.6 LITER
Cikkszám: | BM1060 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Rozsdamentes lábas, fedővel Anyaga: rozsdamentes acél Használható: minden tűzhelyen Méretei: magasság 18,5 cm fedővel 26 cm szélessége 44 cm füllel együtt 54 cm Bruttó súlya:4,190 kg Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel, kérjük kerülje a karcolódást okozó szerek és eszközök használatát. A rozsdamentes termékeken erős fűszerek használata, odaégetése esetén „szivárvány”-szerű foltok jelennek meg, ami nem minőségi hiba. Speciális tisztítószerekkel ezek a foltok eltávolíthatók. Ha a sót hideg vízbe szórja, a konyhai só magas koncentrációját okozhatja az edény alján, aminek hatására világos foltok alakulhatnak ki, ez az ún. pórusos korrózió. Ezek a világos foltok az edény alján nem rontják az étel minőségét, nem károsak az egészségre, nem jelentik a termék hibáját. |
|
Elérhetőség: | Beérkezés alatt |
Szállítási díj: | 1.289 Ft |
|
Leírás
Rozsdamentes lábas, fedővel
Anyaga: rozsdamentes acél
Használható: minden tűzhelyen
Méretei:
magasság 18,5 cm
fedővel 26 cm
szélessége 44 cm
füllel együtt 54 cm
Bruttó súlya:4,190 kg
Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel, kérjük kerülje a karcolódást okozó szerek és eszközök használatát.
A rozsdamentes termékeken erős fűszerek használata, odaégetése esetén „szivárvány”-szerű foltok jelennek meg, ami nem minőségi hiba. Speciális tisztítószerekkel ezek a foltok eltávolíthatók. Ha a sót hideg vízbe szórja, a konyhai só magas koncentrációját okozhatja az edény alján, aminek hatására világos foltok alakulhatnak ki, ez az ún. pórusos korrózió. Ezek a világos foltok az edény alján nem rontják az étel minőségét, nem károsak az egészségre, nem jelentik a termék hibáját.
Leírás és Paraméterek
Rozsdamentes lábas, fedővel
Anyaga: rozsdamentes acél
Használható: minden tűzhelyen
Méretei:
magasság 18,5 cm
fedővel 26 cm
szélessége 44 cm
füllel együtt 54 cm
Bruttó súlya:4,190 kg
Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel, kérjük kerülje a karcolódást okozó szerek és eszközök használatát.
A rozsdamentes termékeken erős fűszerek használata, odaégetése esetén „szivárvány”-szerű foltok jelennek meg, ami nem minőségi hiba. Speciális tisztítószerekkel ezek a foltok eltávolíthatók. Ha a sót hideg vízbe szórja, a konyhai só magas koncentrációját okozhatja az edény alján, aminek hatására világos foltok alakulhatnak ki, ez az ún. pórusos korrózió. Ezek a világos foltok az edény alján nem rontják az étel minőségét, nem károsak az egészségre, nem jelentik a termék hibáját.