Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36-70-546-6632

Rozsdamentes hússütő tárcsa 55cm

Ár:
24.990 Ft
22.222 Ft (17.498 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.768 Ft
Kedvezmény: 11%
Cikkszám: RHST-1
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

Rozsdamentes hús sütő tárcsa

1.osztályú termék.

Anyaga: 2mm-es 18/10es rozsdamentes acél

Méretei:

Átmérője 55.4cm

Füllel: 70cm

Lapvastagság: 2mm

Láb(ak) hossza: 36.7cm, ebből a menet: 2.3cm

Inox anyag! Nem csak felülkezelt!

Mit és hogyan?

Rozsdamentes tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Leírás és Paraméterek

Rozsdamentes hús sütő tárcsa

1.osztályú termék.

Anyaga: 2mm-es 18/10es rozsdamentes acél

Méretei:

Átmérője 55.4cm

Füllel: 70cm

Lapvastagság: 2mm

Láb(ak) hossza: 36.7cm, ebből a menet: 2.3cm

Inox anyag! Nem csak felülkezelt!

Mit és hogyan?

Rozsdamentes tárcsán bármilyen húst lehet sütni, és szinte bármilyen zöldséget is, ugyanúgy mint a grillen.

- Az a fő különbség, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk, illetve belemártogatjuk a tárcsa közepén összegyülemlő zsiradékban. A különböző húsokból kiolvadó szaft, a kolbászzsír pedig keveredik a sütéshez elkészített szalonnából kiolvasztott zsiradékkal, így ezek igen kellemes ízharmóniát alkotnak. Ha ebbe különleges „szaftba” időnként belemártjuk a jó előre bepácolt hússzeleteinket, utána a már felhevült tárcsánk szélére tesszük a húsokat. Azok ott tovább sülnek, de nem szívják meg magukat zsírral. A húsok és a zöldségek mindkét oldalát megsütjük, pirítjuk, időnként beleeresztjük a szeleteket 3-5 másodpercre a közepén összegyűlt (a már többször emlegetett) szaftba, majd kihúzzuk a tárcsa szélére. A mártogatásra, forgatásra locsolgatásra ügyelni kell, nehogy kiszárítsuk a sütni valónkat. A készre sült ételt azon melegében tálaljuk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek