Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36-70-546-6632

NYELES CSILLAG MINTÁS SODRÓFA

Ár:
3.590 Ft (2.827 Ft + ÁFA)
Cikkszám: VIVA00010
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Csillag mintás nyeles sodrófa, tészta,fondant,keksz dekorálásához

Anyaga: fém és fa
A nyújtófa teljes mérete: 150 mm × 175 mm
A henger méretei:
- Szélessége: 140 mm
- Átmérője: 40 mm
Tisztításához használjunk kefét, amennyiben szükséges kevés vízzel és mosogatószerrel.
Fontos, hogy minden esetben alaposan szárítsuk meg.
Mosogatógépbe tilos a tisztítása!  

Mintázáshoz karácsonyi sütirecept:

Hozzávalók:

50 dkg liszt

20 dkg kristálycukor

30 dkg sós vaj

Elkészítése:

1. Keverd habosra a cukrot a vajjal. 

2. Adj hozzá lisztet és a robotgép segítségével/gyors kézmozdulatokkal gyúrj belőle egynemű tésztát. 

3. Csomagold folpackba és tedd a hűtőbe minimum 1-2 órára. 

4. Vedd ki a hűtőből a nyers tésztát. 

5. Alaposan lisztezett felületen nyújtsd ki 2-3 milliméter vastagra a tésztát és erőteljes mozdulatokkal mintázd meg a mintás sodrófával. 

6. Sütőpapírral bélelj ki két sütőlemezt, helyezd rá a kekszeket és tedd vissza 10 percre a hűtőbe. 

7. Melegítsd elő a sütőt 180°C fokra. 

8. Vedd elő a sütőlemezeket a hűtőből és tedd be sülni a süteményeket. 

9. Süsd készre őket 20 perc alatt, amíg éppen világosra nem sülnek.

Ajánlatos több adagban nyújtani a tésztát, mert kisebb darabbal könnyebb lesz dolgoznod. Ha nincs otthon sós vaj, a nyers tésztához adj kb. egy kiskanál finom szemcsés sót. Sótlan vajjal készítve kiváló alaptésztát fogsz kapni, amelyet bátran variálhatsz aromás őrölt fűszerekkel, mint pl.: vanília, fahéj, kardamom, gyömbér, fahéj stb. Gasztroajándéknak tökéletes csokis kekszet is készíthetsz belőle egyszerűen: a kekszek nem mintás felét mártsd vízgőz felett olvasztott, kevés étolajjal kevert csokoládéba és sütőpapíron hagyd megszáradni.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 989 Ft
Menny.:db

Leírás

Csillag mintás nyeles sodrófa, tészta,fondant,keksz dekorálásához

Anyaga: fém és fa
A nyújtófa teljes mérete: 150 mm × 175 mm
A henger méretei:
- Szélessége: 140 mm
- Átmérője: 40 mm
Tisztításához használjunk kefét, amennyiben szükséges kevés vízzel és mosogatószerrel.
Fontos, hogy minden esetben alaposan szárítsuk meg.
Mosogatógépbe tilos a tisztítása!  

Mintázáshoz karácsonyi sütirecept:

Hozzávalók:

50 dkg liszt

20 dkg kristálycukor

30 dkg sós vaj

Elkészítése:

1. Keverd habosra a cukrot a vajjal. 

2. Adj hozzá lisztet és a robotgép segítségével/gyors kézmozdulatokkal gyúrj belőle egynemű tésztát. 

3. Csomagold folpackba és tedd a hűtőbe minimum 1-2 órára. 

4. Vedd ki a hűtőből a nyers tésztát. 

5. Alaposan lisztezett felületen nyújtsd ki 2-3 milliméter vastagra a tésztát és erőteljes mozdulatokkal mintázd meg a mintás sodrófával. 

6. Sütőpapírral bélelj ki két sütőlemezt, helyezd rá a kekszeket és tedd vissza 10 percre a hűtőbe. 

7. Melegítsd elő a sütőt 180°C fokra. 

8. Vedd elő a sütőlemezeket a hűtőből és tedd be sülni a süteményeket. 

9. Süsd készre őket 20 perc alatt, amíg éppen világosra nem sülnek.

Ajánlatos több adagban nyújtani a tésztát, mert kisebb darabbal könnyebb lesz dolgoznod. Ha nincs otthon sós vaj, a nyers tésztához adj kb. egy kiskanál finom szemcsés sót. Sótlan vajjal készítve kiváló alaptésztát fogsz kapni, amelyet bátran variálhatsz aromás őrölt fűszerekkel, mint pl.: vanília, fahéj, kardamom, gyömbér, fahéj stb. Gasztroajándéknak tökéletes csokis kekszet is készíthetsz belőle egyszerűen: a kekszek nem mintás felét mártsd vízgőz felett olvasztott, kevés étolajjal kevert csokoládéba és sütőpapíron hagyd megszáradni.

Leírás és Paraméterek

Csillag mintás nyeles sodrófa, tészta,fondant,keksz dekorálásához

Anyaga: fém és fa
A nyújtófa teljes mérete: 150 mm × 175 mm
A henger méretei:
- Szélessége: 140 mm
- Átmérője: 40 mm
Tisztításához használjunk kefét, amennyiben szükséges kevés vízzel és mosogatószerrel.
Fontos, hogy minden esetben alaposan szárítsuk meg.
Mosogatógépbe tilos a tisztítása!  

Mintázáshoz karácsonyi sütirecept:

Hozzávalók:

50 dkg liszt

20 dkg kristálycukor

30 dkg sós vaj

Elkészítése:

1. Keverd habosra a cukrot a vajjal. 

2. Adj hozzá lisztet és a robotgép segítségével/gyors kézmozdulatokkal gyúrj belőle egynemű tésztát. 

3. Csomagold folpackba és tedd a hűtőbe minimum 1-2 órára. 

4. Vedd ki a hűtőből a nyers tésztát. 

5. Alaposan lisztezett felületen nyújtsd ki 2-3 milliméter vastagra a tésztát és erőteljes mozdulatokkal mintázd meg a mintás sodrófával. 

6. Sütőpapírral bélelj ki két sütőlemezt, helyezd rá a kekszeket és tedd vissza 10 percre a hűtőbe. 

7. Melegítsd elő a sütőt 180°C fokra. 

8. Vedd elő a sütőlemezeket a hűtőből és tedd be sülni a süteményeket. 

9. Süsd készre őket 20 perc alatt, amíg éppen világosra nem sülnek.

Ajánlatos több adagban nyújtani a tésztát, mert kisebb darabbal könnyebb lesz dolgoznod. Ha nincs otthon sós vaj, a nyers tésztához adj kb. egy kiskanál finom szemcsés sót. Sótlan vajjal készítve kiváló alaptésztát fogsz kapni, amelyet bátran variálhatsz aromás őrölt fűszerekkel, mint pl.: vanília, fahéj, kardamom, gyömbér, fahéj stb. Gasztroajándéknak tökéletes csokis kekszet is készíthetsz belőle egyszerűen: a kekszek nem mintás felét mártsd vízgőz felett olvasztott, kevés étolajjal kevert csokoládéba és sütőpapíron hagyd megszáradni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek