Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36-70-546-6632

Fonott Tálcák

A környezet- és egészségtudatos trend visszahódította a természetes anyagokat. Egyre fontosabb, hogy ami körülvesz minket a mindennapokban, egészségre ártalmatlan alapanyagokból készüljön. És persze legyen szép, praktikus, tartós és egyedi. Ezért olyan keresettek a fonott bevásárló kosarak, kenyértartók, ruháskosarak, hintaszékek, lámpaernyők, borosüvegek, mózeskosarak, kutya- és cicafekhelyek, kerti bútorok.

Mindenhová és mindenhez illik
A fonott bútorok, használati tárgyak és kiegészítők jól passzolnak minden stílushoz. Egyszerre lehet nosztalgikus és modern hangulatuk, függően attól, milyen környezetbe kerülnek. A székek, kis kanapék változatos színű és stílusú párnákkal, textilekkel dekorálhatók, a padlóvázákba, kiscipőkbe, csészékbe, dobozokba virágok, könyvek, tollak helyezhetők. A vintage kedvelői különösen szeretik a fonott kiegészítőket, a virágtartóktól a gyümölcskosarakon át egészen a mutatós fonott ruhatárolókig.
Kint is, bent is
Kültéren és beltéren is bátran használhatók, a teraszokon, a nyaralókban, de még a városi lakásokban is remek hangulatot teremtenek. A lakás minden helyiségében jól mutatnak. Nagy kedvencek az előszobai póráz- és esernyőtartók, a konyhai étkezőgarnitúrák, a nappali királyszékei és boltíves polcai, a hálószoba mutatós szennyeskosarai, ruhatárolói. A gyerekeknek is készülnek vidám, festett copfos kosarak, mesés kis babakocsik, és természetesen a kutyák, macskák sem maradhatnak fonott fekhelyek, házikók és hordozók nélkül.

Ajándéktipp:

Ajándéknak nagyszerű ötlet egy retró virágtartó, egy gyönyörű kis tálalókosár, vagy egy boros, pálinkás demizson, pláne a belevalóval.

Menő a természetes szépség
Egy fonott mózeskosár, babakocsi, dohányzóasztalka vagy hintaszék önmagában is gyönyörű, nem kellenek sem extrém színek vagy minták ahhoz, hogy jól nézzenek ki.

A fonott bútorok alapanyagát sokféle növény adja, ezek különböző vidékeken és éghajlaton teremnek. Legtöbbször pálmafélék (rattan, rafia), fák és cserjék (fűzfa, szőlővessző) vagy fűfélék (bambusz, nád) adják a nyersanyagot. A kész termékeket, bútorokat sokszor meghagyják eredeti színűkben, de készülhetnek bármilyen páccal vagy színesben is. Kombinálhatók más anyagokkal, például üveggel, fémmel, fával.

Környezetbarát értéküket nemcsak a természetes anyagok adják; készítésük során nem alkalmaznak semmilyen környezetkárosító eljárást.
Mindegyik egyedi darab
A fonott termékek mindegyike egyedi, egyszeri, megismételhetetlen. Az egyediségük abból ered, hogy bár a kézi fonás folyamata nagyjából megegyező technikával zajlik, de az alapanyagok színárnyalata, összetétele, hossza is eltérhet. Így nem készíthető két teljesen egyforma portéka, mindenki különleges, egyedi darabot birtokolhat.

Tartós és könnyű
Vásárláskor az ár és az egyéni ízlés mellett lényeges szempont az is, hogy tartós legyen a könyvespolc, a lámpaernyő, az evőeszköztartó vagy éppen a macskahordozó. Látszólagos törékenységük ellenére a fonott termékek jól bírják a gyűrődést. Hosszú évtizedekig is gond nélkül kiszolgálnak, nincs szükség extra nagy karbantartásra. Ráadásként kis súlyuk miatt könnyen mozgathatók, még egy kerti partira előkészíteni a foteleket, székeket, asztalokat sem kerül nagy erőfeszítésbe.Hogyan tarthatók tisztán?
A fonott portékák erősek és tartósak, azonban használatuk során, mint minden más, ezek is koszolódnak. A kis fonott ágacskák közé bemegy a por, ezért bizonyos időközönként tisztítani kell őket. Szerencsére nincs szükség komoly tisztítógépekre vagy erős vegyszerekre. Egyszerűen, sima vízzel vagy szappannal, kímélő mosószerrel és egy ronggyal áttörölve eltávolíthatók a szennyeződések.

A fonott bútorokat, kiegészítőket nem ajánlott közvetlenül a napon megszárítani, mert akkor könnyen kifakulhatnak. Érdemes megvárni, amíg a víz teljesen elpárolog róluk.
Aktuális tipp:
Bevásárláshoz nemcsak trendi, de nagyon praktikus a fonott kosár! Jól megpakolható, kényelmesen hordozható, és örökre száműzhető a műanyag szatyor. Egy saját, divatos kosárkával nem szükséges használni a bolti kosarakat vagy a bevásárlókocsit sem.

Rendezés:
Nézet:
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek