Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36-70-546-6632

Gesztenyevágó

Ár:
3.290 Ft (2.591 Ft + ÁFA)
Cikkszám: FC482455
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Gesztenyevágó a gesztenye egyenletes vágásához

 Penge kiváló minőségű, rozsdamentes acélból
Éles penge a tiszta vágásokért és az egyenletes pörkölés érdekében
Könnyen kezelhető
Könnyen tisztítható kézzel
Hossza kb. 17,5 cm
Színe barna / ezüst
Br. súlya: 70 g

Sült gesztenye elkészítése:
A készítés előtti nap áztassuk be a gesztenyéinket egy kis vízbe. Másnap mindegyiknek a héját vágjuk be gesztenyevágóval. Egy kicsit még ezután is áztathatjuk, de nem feltétlen szükséges. A gesztenyéket tegyük egy alufóliával bélelt tepsibe, majd így a 200 fokos sütőbe. Kb. 20 percet kell sütni. Időnként azért rázogassuk meg a tepsit, hogy egyenletesen süljenek a gesztenyék. Ha letelt a 20 perc, vegyük ki őket.
Még melegen tálaljuk, és hagyjuk, hogy mindenki megpucolja magának a sajátját.

Gesztenyepüré - Tejszínhabos csábítás

Hozzávalók:
- 375 g pucolt, párolt gesztenye
- 300 ml tej
- 300 ml víz
- 40 g kristálycukor
- 75 ml víz
- 1 csipet só
- 1 db vaníliarúd
- 60 g olvasztott vaj
- 100 g natúr krémsajt

Elkészítése:
Mielőtt elkezdenénk, minden gesztenyébe vágjunk x-eket egy kicsi, éles késsel. Tegyük a gesztenyéket egy tepsibe, öntsük le vízzel, majd 40 percre tegyük a sütőbe párolni. Amíg még meleg, könnyen le tudjuk szedni a héját, és kiszedni a fehér belsejét. A meghámozott gesztenyéket egy lábasba tesszük, ráöntjük a tejet, a vizet, majd fedő alatt, egy vaníliarúd kikapart belsejével puhára főzzük. A főzési idő nagyban függ a gesztenye minőségétől, de kb. egy óra. Ha megfőtt, akkor cukorszirupot főzünk a cukorból, a sóból, és a vízből. Leszűrjük a folyadékot a gesztenyéről, majd hozzáadjuk a sajtot, az olvasztott vajat, és a cukorszirupot. Ezután turmixgépben pürésítjük a gesztenyét. Egy tálba szedjük, fóliával lefedjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük pihenni.
Tejszínhabbal a tetején tálaljuk.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.090 Ft
Menny.:db

Leírás

Gesztenyevágó a gesztenye egyenletes vágásához

 Penge kiváló minőségű, rozsdamentes acélból
Éles penge a tiszta vágásokért és az egyenletes pörkölés érdekében
Könnyen kezelhető
Könnyen tisztítható kézzel
Hossza kb. 17,5 cm
Színe barna / ezüst
Br. súlya: 70 g

Sült gesztenye elkészítése:
A készítés előtti nap áztassuk be a gesztenyéinket egy kis vízbe. Másnap mindegyiknek a héját vágjuk be gesztenyevágóval. Egy kicsit még ezután is áztathatjuk, de nem feltétlen szükséges. A gesztenyéket tegyük egy alufóliával bélelt tepsibe, majd így a 200 fokos sütőbe. Kb. 20 percet kell sütni. Időnként azért rázogassuk meg a tepsit, hogy egyenletesen süljenek a gesztenyék. Ha letelt a 20 perc, vegyük ki őket.
Még melegen tálaljuk, és hagyjuk, hogy mindenki megpucolja magának a sajátját.

Gesztenyepüré - Tejszínhabos csábítás

Hozzávalók:
- 375 g pucolt, párolt gesztenye
- 300 ml tej
- 300 ml víz
- 40 g kristálycukor
- 75 ml víz
- 1 csipet só
- 1 db vaníliarúd
- 60 g olvasztott vaj
- 100 g natúr krémsajt

Elkészítése:
Mielőtt elkezdenénk, minden gesztenyébe vágjunk x-eket egy kicsi, éles késsel. Tegyük a gesztenyéket egy tepsibe, öntsük le vízzel, majd 40 percre tegyük a sütőbe párolni. Amíg még meleg, könnyen le tudjuk szedni a héját, és kiszedni a fehér belsejét. A meghámozott gesztenyéket egy lábasba tesszük, ráöntjük a tejet, a vizet, majd fedő alatt, egy vaníliarúd kikapart belsejével puhára főzzük. A főzési idő nagyban függ a gesztenye minőségétől, de kb. egy óra. Ha megfőtt, akkor cukorszirupot főzünk a cukorból, a sóból, és a vízből. Leszűrjük a folyadékot a gesztenyéről, majd hozzáadjuk a sajtot, az olvasztott vajat, és a cukorszirupot. Ezután turmixgépben pürésítjük a gesztenyét. Egy tálba szedjük, fóliával lefedjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük pihenni.
Tejszínhabbal a tetején tálaljuk.

Leírás és Paraméterek

Gesztenyevágó a gesztenye egyenletes vágásához

 Penge kiváló minőségű, rozsdamentes acélból
Éles penge a tiszta vágásokért és az egyenletes pörkölés érdekében
Könnyen kezelhető
Könnyen tisztítható kézzel
Hossza kb. 17,5 cm
Színe barna / ezüst
Br. súlya: 70 g

Sült gesztenye elkészítése:
A készítés előtti nap áztassuk be a gesztenyéinket egy kis vízbe. Másnap mindegyiknek a héját vágjuk be gesztenyevágóval. Egy kicsit még ezután is áztathatjuk, de nem feltétlen szükséges. A gesztenyéket tegyük egy alufóliával bélelt tepsibe, majd így a 200 fokos sütőbe. Kb. 20 percet kell sütni. Időnként azért rázogassuk meg a tepsit, hogy egyenletesen süljenek a gesztenyék. Ha letelt a 20 perc, vegyük ki őket.
Még melegen tálaljuk, és hagyjuk, hogy mindenki megpucolja magának a sajátját.

Gesztenyepüré - Tejszínhabos csábítás

Hozzávalók:
- 375 g pucolt, párolt gesztenye
- 300 ml tej
- 300 ml víz
- 40 g kristálycukor
- 75 ml víz
- 1 csipet só
- 1 db vaníliarúd
- 60 g olvasztott vaj
- 100 g natúr krémsajt

Elkészítése:
Mielőtt elkezdenénk, minden gesztenyébe vágjunk x-eket egy kicsi, éles késsel. Tegyük a gesztenyéket egy tepsibe, öntsük le vízzel, majd 40 percre tegyük a sütőbe párolni. Amíg még meleg, könnyen le tudjuk szedni a héját, és kiszedni a fehér belsejét. A meghámozott gesztenyéket egy lábasba tesszük, ráöntjük a tejet, a vizet, majd fedő alatt, egy vaníliarúd kikapart belsejével puhára főzzük. A főzési idő nagyban függ a gesztenye minőségétől, de kb. egy óra. Ha megfőtt, akkor cukorszirupot főzünk a cukorból, a sóból, és a vízből. Leszűrjük a folyadékot a gesztenyéről, majd hozzáadjuk a sajtot, az olvasztott vajat, és a cukorszirupot. Ezután turmixgépben pürésítjük a gesztenyét. Egy tálba szedjük, fóliával lefedjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük pihenni.
Tejszínhabbal a tetején tálaljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek