Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36-70-546-6632

Grillrácsok

Grillezés a szabadban:
hasznos tanácsok Hamarosan beköszönt a nyár és a családtagok, barátok egyre többször összegyűlik a kertben. A különböző grill technikákkal finom ételeket varázsolhat az asztalra, azonban nem csak kellemes időtöltés a közös sütés-főzés, grillezés, hanem egészséges is! A grillezésnek két technikája létezik: direkt és indirekt grillezés. A direkt grillezés során a húst közvetlenül a faszén fölé helyezzük. Ügyeljen arra, hogy a faszén és a grillrács között elég hely legyen, különben megéghet a hús. Indirekt grill során csepegtető tálcát helyezünk a grill közepébe, erre tesszük a faszenet, majd erre a grillrácsot. Ez a módszer akkor ajánlott, ha a hús zsírosabb és vastag.

• A fehérré vált faszén már alkalmas a grillezésre. Parázsló faszénen ne grillezzünk!

• Ha sovány húst szeretne sütni, akkor csomagolja alufóliába, így nem ég meg és megpárolódik. • A hús párolása után rövid ideig grillezze meg a szeletet. • A húst ne szurkálja meg villával, mert kiszárad azáltal, hogy a húslé kifolyik.

• Ha a hús valamely része megszenesedik, azt mindenképpen távolítsa el, ne egye meg, hiszen szénhidrogéneket tartalmaz, ami káros az egészségre. Válogasson konyha webáruházunk széles kínálatából, szerezzen be minden szükséges eszközt, és kezdődhet a grillparty!

Rendezés:
Nézet: