Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36-70-546-6632

CSERÉPEDÉNYEK


A hagyományos fazekasság legfontosabb alapanyaga az agyag, melyet kiégetve a cserepet kapjuk eredményeképp.
A cserépedényt kézi gyártással állítják elő, mégis a legkiválóbb sütőeszköz.
Az egyiptomiak, a görögök és rómaiak szinte kizárólag cserépedényben főztek és tároltak.
Manapság is megtaláljuk a konyhai kiegészítőket árusító boltokban, és jó okkal feltételezhetjük, hogy sok háztartásban is jelen van.
És hogy miért szeretjük annyira?
Az hozzávalók általa kíméletes bánásmódban részesülnek, megtartják a vitamin- és ásványianyag-tartalmukat a lehető legmagasabb arányban, ezzel szemben azonban parányi vagy éppen semennyi zsírt igénylő ízes, zamatos ételek készülhetnek el benne, így nem kell lemondanunk a teljes ízélményekről.
Tökéletesen alkalmas például a húsféleségek, szárnyas-, hal-, sertés-, marha-, és vadhúsok, valamint köretek és egytálételek elkészítésére egyaránt.
Elkészítési módjuk is igen egyszerű, hiszen betesszük a sütőbe és teszi is a dolgát.
Rendezés:
Nézet:
Telefon:+36-70-546-6632

Elérhetõségek